На 26 юли 2024 Bring Me The Horizon идват за първи път

...
На 26 юли 2024 Bring Me The Horizon идват за първи път
Коментари Харесай

Bring Me The Horizon идват на HILLS OF ROCK


На 26 юли 2024  Bring Me The Horizon  идват за първи път в България като хедлайнери на Ден 2 на   най-мащабния ни фестивал за рок и метъл музика  HILLS OF ROCK  в Пловдив.

С номинация за Grammy и одеве извоювана премия BRIT, с над 5 милиона продадени албума световно, aрмия от почитатели, разпродадени турнета в целия свят, мултиплатинените  Bring Me The Horizon  идват в България, когато са на върха на славата. Започналите като непретенциозна deathcore група от Шефилд, BMTH не просто доближават международен триумф, а го вършат със размах, като се трансформират в една от бандите с най-силно влияние върху цяло потомство почитатели и реализатори в разнообразни музикални жанрове и безусловно пренаписват определението за това какво значи да бъдеш част от модерната метъл сцена.

Oli Sykes и компания освен излъчват необуздана сила и оферират зашеметяваща сценография, анимация и пиротехника онлайн, звукът и продукцията им премислят жанра. Фенове на опитите в музиката, BMTH си сътрудничат предизвикателно с поп звезди като Ed Sheeran, с рискови актьори като Dani Filth от Cradle of Filth, даже включват и български фолклорни претекстове от националната ария „ Ерген Деда “ в един от най-успешните си сингли Parasite Eve.

Ангажиментът на Fest Team е да продължи да дава най-хубавото от интернационалната и българска музикална сцена, гарантирайки на публиката вълнуващи и незабравими моменти по време на събитията си с актьори и осъществявания на международно равнище. Така, към към този момент обявените  КoЯn Spiritbox  и  Loathe  за първия фестивален ден на  HILLS OF ROCK,  25 юли, към най-големия български фестивал за рок и метъл музика, се причисляват и сензационните  Bring Me The Horizon  като хедлайнери за 26 юли.

Bring Me The Horizon  имаха турбулентен старт на годината – след раздялата в края на предходната с Jordan Fish, дългогодишния кийбордист на бандата, отложиха за това лято издаването на новия си албум  POST HUMAN: NeX GEn , с цел да са сигурни, че той ще бъде на „ равнището, от което ние ще сме изцяло удовлетворени “ по думите на фронтмена Oli Sykes и пуснаха деятелен нов сингъл  Kool-Aid  – задоволително добра поръчка за стандарта му.

Припомняме, че на 25, 26 и 27 юли 2024, с изключение на международните актьори на главната сцена, на Гребната база в Пловдив ще има и още две партньорски подиуми, „ На Тъмно “ и „ Строежа “, чиито участници ще бъдат оповестени скоро.  HILLS OF ROCK 2024  във фейсбук е тук: https://fb.me/e/37c7fKVdF.

Билетите за Hills of Rock 2024 се продават с бързи темпове – след разпродадените категории за членове на лоялната стратегия Fest Club, в продажба са последни Early Bird тридневни и еднодневни билети. Пропуски за най-големия фестивал за рок и метъл у нас можете да откриете единствено в мрежата на  Ticket Station .

HILLS OF ROCK  2024 се провежда от „ Фест Тийм “ ООД, част е от програмата „ Наследство 2023″ на Фондация „ Пловдив 2019″ и се реализира с поддръжката на Община Пловдив.

За още вести следете festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, обществените мрежи и събитието във Facebook за най-актуална информация.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР